תכנון ועיצוב בר מסעדה בת"א

הבעלים, אלירן ופסו, שני חברים שהחליטו לפתוח מקום של חומוס ועוד דברים טובים, במטרה לתת תחושה של אתנחתא (דורמא) קצרה באמצע היום, עם עיצוב נקי, צעיר ופשוט.
הבחירות היו בעיקר עץ לא מעובד וצבע לבן שבור. הצבעוניות בחלל מגיעה מהאביזרים ומהאוכל.

הלקוחות:

שני חברי ילדות מת"א

האתגר:

למצוא קונספט שיהפוך את שם המקום - דורמא, אתנחתא - למציאות, למקום של חומוס, בר וחברים

צבעים וחומרים:

חומרים טבעיים, שמעבירים תחושה של פשטות, כמו עץ לא מעובד

פריט אהוב:

בר מעץ לא מעובד, שמיקמנו באמצע החלל על מנת לתת תחושה של בר חומוס

דברי המעצבת:

זו הייתה העבודה הראשונה שלי - הבר של אחי (דורמא), שנתן לי הזדמנות. ולכן זו העבודה הכי מאתגרת ומרגשת שלי

צילום:

neil toube

קטגוריה:

ברים ומסעדות, חלל מסחרי

תגים:

עיצוב בר, תכנון בר מסעדה

Call Now Button דילוג לתוכן